esmaspäev, juuli 27, 2009

Folgi ilusaim mäletus oli reede öösel vastu laupäeva, nii kolme paiku, kui taevas muutus heledamaks, olime me telkimispaigas Heikko maja tagahoovis, Erkki lasi meile oma telefonist Vennaskonna klassikat, mina, Heikko, Erkki ja Priit seisime käsikäes, vehkisime ja jaurasime ja laulsime täiest kõrist ja hingest ja südamest õhtuist Moskva lähistel ja hetkedest, mil uinub Pariis.

Laupäeval tegi Erkki riisiputru sealihakonserviga ja teatas siis, et süüa on sitaks palju. Leino sellepeale, et kes seda sitta ikka tahab ja mina kohe, et pole sel sital häda midagi.
Laupäevaöö möödus Kaevumäel, mil Oort oli taustaks, aga kaasa keegi ei laulnud, selleeeest vaatasime, kuidas Egle sõprade ees tantsis. Või kui me heintesse maha viskasime ja taeva poole kõõritasime ja lugesime, kui palju tähti keegi kokku saab. Või kui Priit mind kaissu tõmbas ja terve ülejäänud maailm ununes.
Kaie oli folgi kava ja puha välja printind jne a kohapeal sellest muidugi mingit kasupolnud, enamuse ajast lihtsalt mõnulesime kas siis Heikko tagahoovis või järve ääres või olime lihtsalt linna peal. Eluke naeratas ja mind hakati miskipärast hüüdma kõndivaks Minttu statiiviks:P

Pühapäeval tõusime üles mägedele ning ületasime metsikuid kärestikulisi jõgesid ehk siis Priit tuuritas meid mööda Lossimägesid ning jagas oma arheoloogiamälestusi, õhtupoole meeldiv värskendav ujumistund Võrtsijärves ja odrapõllus püherdasime kaa nagu väiksed rõõmsad notsud kunagi:D ja otse loomulikult ma kohe pidin lahtise katuseluugi olemasolu ära kasutama, sirutasin end täispikkuses välja ja joyride:D

Lõppeks üks anekdoot, millega Priit meid reedeöösel enne Vennaskonna laulupidu lõbustas:
Blondiin tahab emale kaugekõnet teha Ameerikasse, läheb siis telefonikeskjaama ja dispetser teatab, et kõne maksab 300 dollarit. Blondiin kurdab, et tal pole rahaniipalju, kas saaks äkki odavamalt. Dispetser, et hea küll, tulge minuga kaasa. Lähevad siis tagaruumi ja dispetser blondiinile, et lange põlvili. Blondiin laskub põlvili. Dispetser, et tee mu püksinööp lahti. Blondiin teeb. dispetser, et tõmba lukk lahti ja tõmba aluspüksid maha. Blondiin teeb. Dispetser, et võta noku ja hakka pihta. Blondiin võtab noku kätte ja ütleb, halloo ema, kas sa kuuled mind, kuidas sul läheb.
:D

Sildid:

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht