reede, juuli 17, 2009

Manna on siin meil nüüd haige ja tatine ning miskipärast õhtuti filosoofiline, teatas, et tema ei taha olla naine, kes armastaks kõrvadega, vaid südamega:D ou well:D Point.

Puhkusest suurem osa ongi möödas. ou well ja neist plaanidest, irw. Kõigepealt oli ju mul suur plaan, et võtaks Priidu Erkki Leino ja läheks tiirutaks, kuhu tõmme tuleb. Kullakesed olid algselt ideeliselt nõus, ent nädala alguses läks Erkki hoopis heina tegema ja Leino arutas, et peaks folgi jaoks säästma. Porisesin juba, et teen siis kasvõi üksi Tartust putket ja Priidul tuli Meenikunno idee. Teisip õhta tegime mustandi valmis. Arvake, kas me matkale jõudsime`? kas me panime kolmap hommikul kümneks äratuskella, et Meenikunnosse telkima minna? loomulikult. Ent soojal voodil on mingi uimastav võim. Eriti, kui oled veel kaisus ja puha. Kolmap õhtu leidsime end hoopis Ghosti sünnalt Turu hotellli saunast ja arutasime, et küll see matkamine on tore:P
ja ma ple üldse pahane või pettund või midagi. Enne puhkust mõtlesin, et Tartu jääda on mõttetu, elamusi ega värsket õhku ei saa. Eksisin. Olime teise Brainlessiga koos terve nädala, olek kujunes ajatuks, laisklesime. Terve nende viie kuu vältel meil pole tegelikult siukest lahutamatut aega olnudki, no põhimõtteliselt ikka aint õhtuti käisime väljas ja mõnikord rändasime kuskile ka nädalavahetuseti, ent pühapäevaõhtud jõuavad ju alati liiga ruttukätte ja siis sõitis sisse töönädal esmaspäeva hommikuga ja üleüldse koguaeg ajas kumbki meist ikka mingeid omi asju, a nüüd olime teineteise jaoks olemas pikalt ja sellele ajale tagasi mõeldes muudkui aint naeratan.

Sildid:

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht