teisipäev, oktoober 20, 2009

Nädal lõppes siis nagu ta lõppes, ent selle eest uue nädala algus oli palju meeldivam. Eilsel vihmasel ja tuulisel pärastlõunal jõudsin juba neljast koju ja tõmbasin kohe oma suletekkide vahele kerra. Naabrid olid hämmastavalt vaiksed ja ma sain isegi uinaku teha. Õhtu jätkus veelgi meeldivamalt, tegin esmakordselt veiselihahautist, septembrikuu Oma Maitsest retsepti järgi. Kuna ma sibulat ega küüslauku muidu väga ei armasta, seda ei söö, ja neist olen köögis eemale viilind, ent nüüd oli vaja hautise jaoks sibulat ja küüslauku praadida, siis kohe esimene segadust tekitav asi retseptis oligi, et prae sibula ja küüslaugusegu klaasjaks, et wtf kujutab endast klaasjas sibula ja küüslaugusegu:P ent ära ma sain selle kuidagimoodi praetud ja lõpuks jõudis kogu lihakupatus pannile ja kui puljongi ja veini juurde valasin, siis asi oli võikalt lilla väljanägemisega:D ent pärast kahetunnist podisemist oli lihavärk totaalselt teistsuguse väljanägemisega kui alguses, lillast supist olid välja ilmunud tummised ja tumepruunid loomalihatükid, mis jagasid sõbralikult panni porgandi ja selleriga. Njämma värk.

2 kommentaari:

Anonymous Anonüümne ütles ...

vaja kontrollida:)

5:16 AM  
Blogger Brainless ütles ...

kontrollisid;)?

2:04 PM  

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht