esmaspäev, august 14, 2006

Marek rääkis juba folgi ajal miskist Eesti teatri suurest sünnipäevakontserdist ja manitses mind seda suurt üritust mitte maha magama. Nüüd möödund laupäevaõhtule tagasi mõeldes ma ainult lalisen rahulolevalt ja mõnuga. Lauluväljakul oli täismaja, isegi Gaudeamusel pold rahvast niiii palju...rääkimata ka üle Eesti kokku tulnud tuttavatest, kes palehigis rabasid sünnipäevakontserdi heaolu nimel, sellal kui ma mõnuga jalga üle põlve kõlgutasin ja kava lehitsesin:P A trt ootab teid varsti taas, tulge jälle juba septi algul, siis juba lõbule;)
Esinejatest...hmmm...aukartusega meenutan Üllar Saaremäe punkrocki lugu "Holidays in the Sun". uhh. Meelde jäi ka Liisi Koiksoni ja Kristjan Kasesaru duett "Siis, kui maailm magab veel" (tekkis tahtmine Romeo ja Julia muusikali näha) ja Eesti Draamateatri näitlejate Mait Malmsteni ja Tiit Suka ja Anti Reinthali ja Margus prangli esitatud lugu "Kuulake". wohoo :) (y)
Igastahes ma andsin endale lubaduse, et uuel hooajal vaatan ära kõik muusikalid Vanemuises.

Pühapäeval koos pohmas ja agressiivse Mannaga, seltsielu Selveri videolaenutuses;), hiline õhtusöök ja muu toimetamine. Tuvikeste ajal tuli selline kummaline järeldus, et pesumasinal on alati tööd, kui Manna mu Mõisavahe apartmendis magamas käib:P Küsisin ka Mannalt, et miks me just öösel alati pesu peseme, kuid temagi aind irvitas sellepeale ega osanud midagi mõistlikku vastata:P

Mnjah, Pariisini on veel loetud päevad, peaks pakkima ja üldse asjalikumaks hakkama. Vääks.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht