kolmapäev, august 08, 2007

Brainless ja siiani eluparim suvi ja head emotsioonid ja valgete suveööde festival:D

Nädalavahetus algas Ida Tallinna Keskhaiglas, tutvusin sealse radioloogi tööga ehk Manna kutsus valvesse seltsi:D Ja siis ma keset sügavat ööd, kahe paiku jõudsin lõpuks kohale, tiksusime haiglas, nii lõbus oli, et patsiendid vabandasid ja läksid minema, neid hakkas tilkuma alles siis kui oli paar viimast tundi jäänud, arusaades, et hakkasime siiski uniseks muutuma ja ju nad tahtsid meid unest välja raputada:D Radioloogide kompuutertehnika on seff ja Mannagi ütles, et nägi sädet mu silmis, kui Manna karmi käe all kassettide ja monitoridega mässasin, tollal ma peaaegu et kahetsesin oma õestaffi, sest palk on neil raiskadel kõrgem ( kümne ringis) ja tehnika vägevam kui jalaravis:P
Järgneval laupäeval oli õues nii palav nii palav, täiesti sobilik päev mahamagamiseks ja õhtujaheduse saabudes ööloomad elustusid, käisime mu õe uues isiklikus korteris külas, tsillisime Manna tuttavatega niisama linnapeal ja me vanas heas Gruusia restos.
Pühapäev kuulus jahedale kunstimuuseumile (Kumule) ja Kadriorupargile. Jalutasime ja arutasime, et Kadriorg ikka kõige ilusam Tallinna linnaosa, midagi Tähtvere taolist, vanaaegne ja väärikas, Kadriorust väljudes linna piiril tabas meid ootamatult kultuurisokk, trehvasime tüübiga, kes ühe käega hoidis koni ja teise käega nokut ja kuses täiesti rahulikult näoga kõnnitee suunas ja kõik ta sõpsid passisid ta kõrval ja ajasid rahulikult juttu. Siuksed vennad! öäkk!

Ja nüüd veel viimane töönädal ja reedest algab puhkus ja siis ma jälle Tartust minema, wohoo:D

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht